keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

...

Tällä viikolla selviää saanko apurahan näyttelyn järjestämistä varten kulttuurirahastolta. Mitään suunitelma b:tä rahoitusta varten ei tähän hätään ole joten ihan mielenkiinnolla odottelen tietoa.

Maalaaminenkin sujuu jälleen. Hölläsin hiukan askeettista ja tiukkaa muotokieltä ja annoin enemmän tilaa puhtaalle maalaamiselle sisällöllisen pohdiskelun sijaan ja olen tuloksiin tyytyväinen. Muutamassa päivässä syntyi parikin uutta maalausta, jotka tulevaa työskentelyä ja teoskokonaisuutta ajatellen avasivat mukavasti uusia suuntia. Jälkiviisaasti voin todeta, että koko ajan on kyllä ollut mielessä, että tämäntyyppisiä teoksia kaipaisi vastapainoksi, mutta näköjään tätäkään käännettä ei ollut mahdollista tietoisesti tehdä, vaan täytyi ensin maalata itsensä umpikujaan ja turhatua totaalisesti, jolloin oikeastaan muita vaihtoehtoja ei enää jäänyt jäljelle. No niin tai näin, olo on nyt huomattavan helpottunut ja tuntuu, että puoliväli sekä pahimmat vaikeudet näyttelyteosten maalausurakassa on ehkä jo ohitettu.


Tässä vielä kuitenkin yksi esimerkki tuosta hillitymmästä linjasta. Uusista maalauksista seuraa kuvia vähän myöhemmin kunhan ehdin kuvata.

Tikkari 2011, akryyli kankaalle 140x110cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti